Standhouders info

lees het formulier even goed door en meld je daarna pas aan voor de beurzen  

   06-47578993  (bij geen gehoor even inspreken, ik bel dan binnen 48 uur terug)

 

Praktijk "de Lichtster"

 

Reiki-Grandmaster & Spiritueel Counseler Hans

Paragnostieke consulten

Healing consulten

Huisreinigingen

Reiki cursussen

Paranormale beursen

Als standhouder heet ik je van harte welkom.

 

 

Om je in te willen schrijven voor 1 van mijn beurzen verwijs ik je graag even naar het deelnameformulier en de algemene voorwaarden.

Om deel te willen nemen aan 1 van mijn beurzen of alle beurzen is het voldoende om vanuit eenvoud mij een mailtje te sturen met vermelding van de benodigde gegevens welke je kan overnemen van het deelnameformulier. Je kan het formulier copieren en plakken in de mail, invullen en dan verzenden.

“de Lichtster” beurzen  2016 & 2017

 alle datums vinden plaats in De Stolp  Apeldoorn

 

11 December 2016 

 

Zalencentrum "De Stolp"  

 

Violierenplein 101 Apeldoorn (gratis entree)

                           

9  April     2017                          

10 September  2017        

10 December    2017

Zalencentrum   “De Stolp"

Violierenplein 101  Apeldoorn               (gratis entree)

  Bij evt. problemen of vragen met betrekking tot de beurzen neem dan gewoon even telefonisch contact met mij op  en ik zal je, indien mogelijk persoonlijk te woord staan. Een mail sturen mag ook of een pb via mijn facebook.

Paranormale Beursen

 

2017

1

9-4-2017

 

PARANORMALE BEURS

De Stolp Violierenplein 101

Apeldoorn

10-9-2017

 

PARANORMALE BEURS

De Stolp Violierenplein 101

Apeldoorn

2

3

10-12-2017

 

PARANORMALE BEURS

De Stolp Violierenplein 101

Apeldoorn

 

 

Op een andere manier kijken en bezig zijn met mensen en hun problemen heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad. Op een andere manier werken en kijken naar spiritualiteit, in de wereld, waarin wij nu leven , maar dan met 2 benen op de grond staan in de realiteit van vandaag was en zal altijd mijn uitgangspunt zijn.

Elk probleem heeft altijd een oorzaak. Wil je het oplossen of zichtbaar maken, dan zal je aan de oorzaak wat moeten doen.

Op het moment dat je weet waar de oorzaak ligt, slechts dan is de oplossing nabij.

 

In de jaren dat ik meeloop en bezig ben in de spirituele wereld zie je vaak mensen die op zichzelf heel zuiver bezig zijn toch verdwijnen. De belangrijkste oorzaak is vaak dat ze zichzelf hebben vergeten en veel te veel met die ander bezig zijn. Ze zijn zowel letterlijk als figuurlijk opgebrand. Spiritualiteit vraagt naast inzet ook heel veel energie. Valkuilen te over, eerlijk gezegd het is moeilijk om los te laten. Je wilt er voor die ander zijn een oplossing bieden aan zijn of haar probleem. Doch het is het probleem van die ander. De achterliggende gedachte is dat diegene die spiritueel actief is de behoefte heeft aan een onafhankelijk klankbord. Een klankbord, een adviseur, een vertrouwens persoon op spiritueel gebied. Een mentor die er voor kan zorgen dat je met beide benen in de realiteit van vandaag staat. Een mentor die er voor kan zorgen dat je jezelf niet op de achtergrond gaat plaatsen. Als je zelf niet goed in je vel zit, aan wie kan je dan in vertrouwen vertellen wat je bezig houdt??

Het vervelendste is dat je met je hoofd in de wolken gaat zitten en je mentor maakt je duidelijk dat jij de belangrijkste persoon in je leven op aarde bent. Een mentor die je de oplossing kan geven vanuit zuiverheid in spiritualiteit hoe te handelen. 

"de Lichtster" Deventer © 2011 •  Gewoon Hans •

 

     Alles op deze website valt onder copyright. Alleen met toestemming mag je iets kopiëren.